Ursula Romeo
"We had such an amazing experience with Lotta. She was wonderful, and great with our kids. She was professional, fast and super sweet. She sent us our photos very quickly and we absolutely LOVED them! I highly recommend her, we can’t wait to use her again next year when we return!"
Sai Eigenraam
"Ik wilde de eerste vakantie met mijn kinderen (3 jaar en 11 maanden) laten vastleggen. Zoals de moeders onder ons weten is dit met zulke jonge kinderen niet te voorspellen hoe het zal gaan. Ondanks dat mijn kinderen erg moe waren en er eigenlijk geen zin in hadden heeft Lotta het voor elkaar gekregen om toch zulke mooie foto’s te maken en veel meer dan ik dacht. Niet te vergeten het geduld die ze had! 
Bedankt lieve Lotta voor de prachtige plaatjes die ik vol trots aan iedereen laat zien."
Shauna Butler
"Afgelopen vakantie heb ik samen met mijn beste vriendin een fotoshoot gedaan door Lotta. Ik denk dat vele het met mij eens zijn dat het ongemakkelijk kan zijn om voor een ander te poseren. Bij Lotta was dit totaal niet het geval. Wij voelde ons snel op ons gemak en de tijd vloog voorbij. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en zouden Lotta zeker weten aanbevelen!"
Lycia Visser
"Lotta is een enorm fijne fotograaf om mee te werken, gedreven, spontaan, en met veel gevoel voor mensen en locaties. Wij zijn super blij met het eind resultaat! Echt een aanrader!! "
Renee Ruisendaal
"Een tijd geleden heb ik een fotoshoot gedaan bij Lotta. Ik ben zelf niet het type dat graag poseert voor de camera of er erg goed in is en vertrouwde daarom volledig op haar professionaliteit. Het was even wennen in het begin maar was daarna helemaal op mijn gemak door haar manier van werken. Ze praat je er heel goed doorheen, is heel geduldig en weet precies hoe ze moet realiseren wat ze voor ogen heeft. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en zou haar zeker aanbevelen!"
Dillian Van De Ven
"Mijn ervaring met Lotta was heel goed! Ze laat je je erg op je gemak voelen en stuurt je goed aan. Ze is professioneel en tijdens de shoot is het ook nog eens heel gezellig!
Ze kent de mooiste plekjes op Aruba waardoor de foto's altijd prachtig zijn en je ook nog eens mini tour krijgt. Ik ben er heel erg blij mee!"
Demi Jesse
"Afgelopen week hebben wij een fotoshoot gehad bij Lotta. In het begin vonden wij het allebei gek omdat we nog nooit een fotoshoot gedaan hadden. Maar dit verdween bij Lotta vrijwel meteen. We hebben op leuke plekken foto's gemaakt en Lotta heeft zelf erg veel ideeën. Alle foto's waren boven verwachting, zo mooi! Een echte aanrader!"
Marieke Nuijten
"Ook wij hebben met ons gezin een super shoot gehad by Lotta! Ze weet waar ze het over heeft en heeft enorm veel geduld! Het eind resulataat is super mooi! Te veel foto's om te kiezen! Ze stelt je op je gemak en staat open voor alle ideeën. Al met al echt een aanrader!"
Nikki Van Heeringen
"Fantastische shoot gehad! Ze had mooie locaties uitgezocht voor onze foto’s. Vind t altijd beetje akward maar Lotta stelde ons op ons gemak en gaf ons super aanwijzingen hoe te staan en de foto’s kwamen er spontaan en niet gemaakt uit! Blij met onze “zwangerschaps aankondiging” foto’s! Aanrader voor iedereen."
Chiara Tjin
"Hele leuke fotoshoot gehad met Lotta tijdens onze vakantie in Aruba. Lotta is een super leuke en spontane meid! Zij neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat je snel op je gemak bent. Daarnaast weet zij de leukste plekjes te vinden. Ik zou Lotta zeker aanraden als je een fotoshoot wilt doen, wij zijn super blij met het resultaat!"